Officieel: Standard pakt uit met stunt en heeft zijn topdoelman beet: "Één van de beste keepers ter wereld"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 40 reacties
Officieel: Standard pakt uit met stunt en heeft zijn topdoelman beet: "Één van de beste keepers ter wereld"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar nu is het ook officieel: Standard pakt uit met een serieuze transfer en heeft met Victor Valdes een topdoelman beet. Dat maakte de Luikse club zondagmiddag bekend.

Standard huurt Valdes tot het einde van het seizoen van de Engelse topclub Manchester United. Daar zat de 34-jarige goalie op een zijspoor en had hij geen uitzicht meer op speelkansen. Als de medische testen van Valdés niets verdachts aan het licht brengen, dan staat niets zijn overgang nog in de weg.

"Eén van de beste keepers ter wereld"

Standard

Bij de Rouches zijn ze alvast in hun nopjes met de komst van Valdés. "Zijn aankomst is natuurlijk een fantastische opportuniteit voor onze jonge keepers om zich verder te ontwikkelen. Victor zal zijn jarenlange ervaring kunnen overbrengen en de jongeren zullen de komende maanden raad krijgen van één van de beste keepers ter wereld", klinkt het in een mededeling op de webstek.

"We zijn fier en blij om een dergelijke professional te mogen verwelkomen. We heten Victor Valdés van harte welkom en wensen hem veel succes toe in het shirt van de Rouches."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties