Niets dan lof voor 'coming man' én Rode Duivel: "Hij is fenomenaal, echt waar!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Niets dan lof voor 'coming man' én Rode Duivel: "Hij is fenomenaal, echt waar!"
Foto: © photonews

Over enkele maanden moet Marc Wilmots enkele belangrijke knopen doorhakken, wanneer hij zijn 23-koppige selectie voor het EK in Frankrijk moet samenstellen. Één van de mannen die zich de voorbije opwierp als een erg interessante speler, is Yannick Carrasco.

De winger doet het heel erg goed in zijn eerste jaar bij Atlético Madrid en maakte ook afgelopen weekend tegen FC Barcelona indruk. “Hij is fysiek onwaarschijnlijk goed. Een fenomenale speler”, kon Filip Joos maandagavond in Extra Time zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken.

“Dit is echt een veel betere Carrasco dan bij Monaco”, pikte Geert De Vlieger in. “Hij moet bij Atlético iedere dag voor zijn plaats knokken, terwijl hij in Frankrijk zeker was van een basisplaats. En dat zie je.”

"Power, loopvermogen, gestalte én techniek"

Peter Vandenbempt

Ook radiocommentator Peter Vandenbempt deelde de mening van de andere analisten. “Er werd op voorhand gedacht dat hij een half jaar nodig zou hebben om zich aan te passen aan de filosofie van Diego Simeone, maar ook voor Nieuwjaar speelde hij al vaak, hé. Hij heeft power, loopvermogen, gestalte én techniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties