De Mos lacht met Wolfsburg: "Ik had Boussoufa graag zien dribbelen tegen die lantaarnpalen"

Redactie
| 20 reacties
De Mos lacht met Wolfsburg: "Ik had Boussoufa graag zien dribbelen tegen die lantaarnpalen"
Foto: © Photonews

KAA Gent ontvangt woensdag VfL Wolfsburg in de Ghelamco Arena. Mbark Boussoufa zal er echter niet te zien zijn. En dat is heel jammer. Dat is ook de mening van Aad de Mos.

Aad de Mos was één van de analisten die serieuze vragen had toen KAA Gent op de laatste dag van de wintermercato Mbark Boussoufa ging halen. Maar de Nederlander is niet te beroerd om zijn ongelijk toe te geven.

”Ik wist niet dat Boussoufa al zo ver zou staan”, vertelt de voormalige coach in Het Laatste Nieuws. ”Bous gaf zijn visitekaartje tegen Royal Excel Mouscron af én alle ploegmaats staan helemaal achter zijn komst. Het is dan ook jammer dat hij niet zal spelen.”

KAA Gent is zeker een lastige klant voor een buitenlandse club waar enkele spelers tijdens de tactische besprekingen liggen te slapen

Aad de Mos

De Buffalo’s hadden de dribbelkont kunnen gebruiken. ”Het zou interessant geweest zijn om Boussoufa te zien dribbelen tegen die lantaarnpalen van Wolfsburg. Er is een dag voorbij tegen de tijd dat die gasten gedraaid zijn.”

”Ik zag Wolfsburg al aan het werk en ben niet onder de indruk”, dicht de Mos onze landskampioen kansen toe. ”Gent is voor iedereen een moeilijke tegenstander. En zeker voor een buitenlandse club waar enkele spelers tijdens de tactische besprekingen liggen te slapen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties