"Ik heb met verbazing de uitspraken van Hazard gelezen, dit lijkt op het einde bij Chelsea"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
"Ik heb met verbazing de uitspraken van Hazard gelezen, dit lijkt op het einde bij Chelsea"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Het zou lastig zijn om nee te zeggen tegen PSG". De woorden van Eden Hazard in aanloop naar de CL-ontmoeting tussen Chelsea en de Franse grootmacht beroeren al een hele week de Britse pers. Ik heb met verbazing de uitspraak gelezen", aldus Play Sports-commentator Wim Heidbuchel.

"PSG is een goede ploeg, maar je kan er niet om heen dat de Ligue 1 als competitie minder is dan de Premier League of de Primera Division", vertelt Engeland-watcher Heidbuchel bij Voetbalkrant.com. "Wat is de uitdaging daar voor een topvoetballer om met twee straten voorsprong kampioen te worden? PSG lijkt geen stap vooruit op de ladder."

Ook de periode waarin Hazard de uitspraak deed, wekte verbazing op. "Net nu hij zo slecht presteert. In het begin van het seizoen zat heel Chelsea in het slop. Maar de jongste weken is er verbetering merkbaar bij onder meer Costa en Fabregas, maar bij Hazard nog niet."

Hazard laat moeilijk in zijn ziel kijken, misschien hangt hij nog vast aan Frankrijk

Wim Heidbuchel

Is dit einde verhaal voor Hazard bij Chelsea? "Daar ziet het naar uit. As je slecht blijft presteren en zulke uitspraken doet, dan lijkt het er sterk op dat hij weg wil. Misschien hangt hij om een of andere reden nog vast aan Frankrijk. Hij is daar grootgebracht. Hazard is geen jongen die in zijn ziel laat kijken. Er vat op krijgen is dus moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties