Huwelijk tussen Totti en Roma lijkt goed te komen

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 0 reacties
Huwelijk tussen Totti en Roma lijkt goed te komen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francesco Totti werd gisterenochtend door Luciano Spalletti uit de kern gezet voor de match tegen Palermo. De trainer deed dat als reactie op de kritische uitspraken die hij te verduren kreeg van Totti. Vandaag mocht de Italiaanse aanvaller gewoon weer aansluiten bij de groep.

In een interview met de RAI had Totti onder meer geklaagd over zijn speelminuten en de slechte communicatie met Spalletti. De oefenmeester van Roma zei dan weer dat hij geen andere keuze had dan clubicoon Totti disciplinair te straffen. “Ik kon niets anders doen. Als trainer werk ik met meer dan één speler”, klonk het bij Spalletti.

Een dag na het conflict lijkt het weer goed te komen tussen Totti en zijn trainer. “Het was een storm in een glas water. Maar wanneer het draait om een van de grootste vedetten in de naoorlogse periode, dan krijgt dat natuurlijk heel wat weerklank”, reageerde Spalletti.

Respect voor Totti

Directeur Mauro Baldissoni gaf ook zijn mening over de uitspraken. “Het is zeker niet waar dat we hem al beschouwen als oud-speler. Een gebrek aan respect dat we zijn contract niet gaan verlengen? We hebben respect voor iedereen en zeker voor degene van wie wij denken dat hij de beste Italiaanse speler ooit is. Spalletti zette hem uit de selectie omdat het voor onrust zorgde, meer niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties