Courtois houdt zijn netten schoon en duwt Aston Villa zo verder de diepte in

Maarten Pottie
| 0 reacties
Courtois houdt zijn netten schoon en duwt Aston Villa zo verder de diepte in
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aston Villa ontving Chelsea in Villa Park. De laatste in de Premier League heeft niet veel weerstand kunnen bieden tegen Courtois en co. Eden Hazard zat niet in de selectie van The Blues.

Aston Villa speelde erg zwak en had niets in te brengen tegen Chelsea, dat niet eens door moest drukken om te scoren. Ruben Loftus-Cheeck maakte in de eerste helft zijn eerste competitiedoelpunt en kort voor rust luisterde Alexandre Pato zijn Chelsea-debuut op met een penaltygoal. Eden Hazard moest geblesseerd toekijken hoe Pato de penalty omzette.

Ook na de pauze had Courtois niet veel werk. Chelsea kwam binnen de minuut op 0-3 via Pedro, waarna de Spanjaard ook de 0-4 maakte door een blunder van doelman Brad Guzan. Om Aston Villa helemaal de afgrond in te duwen moest Alan Hutton tien minuten voor het einde ook nog vervroegd gaan douchen na een tweede gele kaart.

Zwak Aston Villa

Na alweer nul punten komt de mathematische zekerheid over degradatie in zicht voor The Villans. De achterstand op de veilige plekken bedraagt twaalf punten. De supporters lieten voor, tijdens en na de wedstrijd meermaals hun ongenoegen blijken over de gang van zaken bij hun club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties