Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Santiago Bernabeu
Ronaldo is weer een record rijker na gezondheidswandeling op zaterdag

Ronaldo scoorde voor het zesde seizoen op rij meer dan dertig goals

Real Madrid heeft een gezondheidswandeling gemaakt zaterdagnamiddag. Middenmoter Eibar was absoluut geen partij voor de Koninklijke en werd door Cristiano Ronaldo voor de rust persoonlijk KO gemept.

Real Madrid won met 4-0 en die score stond bij de rust ook al op het bord. Bij Real redelijk wat wijzigingen: Gareth Bale, Toni Kroos en Marcelo zaten op de bank en Sergio Ramos (geschorst) en Karim Benzema (fysieke klachten) ontbraken. James Rodríguez opende de score na vijf minuten met een vrije trap in het hoekje.

En daarna besliste Ronaldo dat Real niet te veel energie moest verspillen. Eerst gaf hij een assist op Vazquez en daarna scoorde hij zelf op aangeven van Jesé. En hij beloonde de assist met een pass van zichzelf op Jesé, die de 4-0 binnenschoot.

Met zijn goal overschreed Ronaldo voor het zesde jaar op rij de kaap van de dertig doelpunten. Daarmee is hij de enige ter wereld die daarmee kan pronken.