"Dit is waarom Kane bij Tottenham moet blijven"

Pieter De Clerck
| 0 reacties
"Dit is waarom Kane bij Tottenham moet blijven"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kane heeft een groot aandeel in het beresterk seizoen van de Spurs. De topschutter van de Premier League is dan ook gegeerd goed op de transfermarkt. Maar een vertrek bij Tottenham zou een slechte keuze zijn, vindt ex-Spurs speler Steffen Freund.

"Tottenham moet in de zomer zijn uiterste best doen om zijn topspelers bij te houden. En dan heb ik het in de eerste plaats over Harry Kane", laat Freund optekenen in de Daily Mail. De Duitser speelde vijf jaar voor de Spurs en verwierf er een ware cultstatus.

Freund heeft twee goede argumenten waarom Kane maar beter op White Hart Lane blijft voetballen. "Stel dat hij vertrekt naar Chelsea, Manchester United of Liverpool, dan is hij niet eens zeker van Champions League-voetbal volgend seizoen. En dat is toch waar zo’n speler het voor doet. Tottenham geeft hem die garantie wél."

"Bovendien zal de club alleen maar groter en groter worden volgens mij. In de toekomst zie ik Tottenham een absoluut zwaargewicht worden op het Europese toneel. Het groeiende aantal fans en het nieuwe stadion dat gebouwd wordt, zullen de club naar ongekende hoogtes brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties