Zo reageert Alderweireld na zijn erg belangrijke goal tegen Manchester United

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Zo reageert Alderweireld na zijn erg belangrijke goal tegen Manchester United
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur zette zondag tegen Manchester United een belangrijke stap richting de tweede plaats in de Premier League. Bovendien doet de Londense ploeg nog steeds mee voor de titel. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen houden de moed er alvast in.

“Na de rust waren wij stukken beter én klinisch voor doel. We hebben dan ook verdiend gewonnen”, aldus Toby Alderweireld voor de camera van Play Sports. “Het is erg leuk om in zo’n wedstrijd tot scoren te komen”, vertelde de Rode Duivel over zijn kopbalgoal.

Tikkeltje geluk

“Het was een prima voorzet en ik probeerde hem zo goed mogelijk te verlengen. Uiteindelijk had ik een tikkeltje geluk nodig dat de bal via de paal tegen de netten ging. Maar ik ben heel blij met dat doelpunt.”

Jan Vertonghen maakte zijn wederoptreden en ook hij toonde zich gelukkig. “Het doet deugd om terug te zijn. Af en toe was ik nog wat onzeker, maar in deze match kreeg ik niet veel tijd om daarover na te denken.”

'Degelijk' Leicester City

Geloven The Spurs nu nog in de titel? “We moeten erin geloven”, aldus Vertonghen. “Leicester ziet er degelijk uit, maar wij moeten in onze kansen geloven. Zij zijn favoriet, maar wij gaan ons best doen.”

Alderweireld bleef iets voorzichtiger. “We moeten alles op alles zetten om op een Champions League-plaats te eindigen. Het is al zo lang geleden dat Tottenham daar nog eens in slaagde en het zou belangrijk zijn voor de ontwikkeling van deze groep.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties