Overzicht PL: Eerste degradant is bekend, eerste zege Benitez

Overzicht PL: Eerste degradant is bekend, eerste zege Benitez
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Engeland kunnen de degradatiekandidaten zich geen puntenverlies meer veroorloven. Dat had onder meer Newcastle United goed begrepen. Hogerop in de rangschikking pakte Manchester United een zuinige zege.

Manchester United - Aston Villa 1-0

Het was nog maar eens Marcus Rashford die de beslissende man was bij United. Tegen Aston Villa, dat zijn laatste troeven uitspeelde, volstond zijn treffer voor de zege. Fellaini speelde negentig minuten.

Newcastle United - Swansea City 3-0

Ook Newcastle United staat er niet goed voor in de degradatiestrijd. Tegen Swansea City mocht het thuispubliek nog eens een zege vieren, de eerste overwinning onder Benitez. De cijfers waren duidelijk: 3-0 dankzij Lascelles, Sissoko en Townsend. Invaller Mitrovic leverde de assist voor het laatste doelpunt.

Everton - Southampton 1-1

Everton, met Lukaku op de bank en Mirallas in de basis, leek even op weg naar de zege tegen Southampton. Ramiro Funes Mori zorgde voor de voorsprong, maar Mané maakte al snel weer gelijk.

West Bromwich - Watford 0-1

Het opvallendste wapenfeit uit het duel tussen West Brom en Watford was dat Said Berahino twee penalty's miste. En dat terwijl hij voordien een foutloos rapport had vanop de stip. Watson was de enige die wel kon scoren in deze wedstrijd, goed voor drie belangrijke punten voor de bezoekers.

Eerder ging Sunderland in een stevige degradatietopper al met ruime cijfers winnen op het veld van Norwich City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties