5 euro in the pocket via de grote competities? Het kan!

Redactie
| 0 reacties
5 euro in the pocket via de grote competities? Het kan!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook dit weekend staat opnieuw in het teken van erg leuke acties bij UNIBET. En wij geven via ons gewoon 5 euro cash in the pocket. Wat je daarvoor moet doen? Bekijk het hier!

Voor de europese matchen heeft Unibet namelijk een nieuwe actie klaarstaan. Maak een weddenschap van minstens €20 op de Europese topcompetities en jij krijgt €5 bonusgeld. Sowieso, wat er ook gaat gebeuren.

HOE WERKT HET?

Om aanspraak te maken op deze promotie dien je als volgt te werk te gaan:

1) Schrijf je in voor de promotie.
2) Plaats in totaal voor minstens €20 enkelvoudige weddenschappen (minimum odds van 1.40) op de in aanmerking komende competities:

3) Ontvang €5 cash voor dinsdag 3 mei om 18u00

Let op:
- Weddenschappen die live geplaatst worden, meervoudige of geannuleerde weddenschappen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling.
- Je krijgt enkel een terugbetaling van €10 cash als je weddenschap verliezend is en als er minder dan 2 doelpunten worden gescoord in de wedstrijd.
- Je komt niet in aanmerking op een terugbetaling als je weddenschap op odds lager dan 1.40 is.

Wed zonder risico tot €60

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties