Nainggolan weet al waar zijn toekomst ligt

Nainggolan weet al waar zijn toekomst ligt
Foto: © photonews

Radja Nainggolan is gelukkig bij AS Roma, maar er is wel al maanden interesse uit de Premier League voor de middenvelder. Chelsea zou de Ninja maar wat graag binnenhalen om het Londense middenveld te versterken. Nainggolan bevestigt de gesprekken, AS Roma reageert nu fors.

"Ik ben heel gelukkig bij AS Roma", zei Nainggolan afgelopen weekend nog in Nina. "Men apprecieert wat ik voor de club doe, iedereen heeft me graag, als voetballer, en als mens. En wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is: ik leid hier een goed leven. Er is een mooie balans tussen mijn voetbal en mijn gezinsleven."

"Het zou een heel moeilijke keuze zijn, om Italië na elf jaar achter te laten", doelt de Rode Duivel op een transfer naar Chelsea. "Ze willen zich versterken en bovendien gaat er met Antonio Conte een coach naartoe die mij altijd gewild heeft. Maar er is wel degelijk contact tussen beide clubs, al is er nog lang geen akkoord."

Geen akkoord

En dat akkoord lijkt er niet te komen. AS Roma wil de prijs niet laten zakken: 40 miljoen euro en niet minder lijkt het te gaan worden om hem los te weken. Slotsom: "Radja blijft bij ons", aldus voorzitter James Pallotta tegen Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties