Nainggolan praat vrijuit over interesse van Engelse topclub: "Een bod van hen moet ik overwegen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Nainggolan praat vrijuit over interesse van Engelse topclub: "Een bod van hen moet ik overwegen"
Foto: © Photonews

Radja Nainggolan staat tot nader order nog steeds op de loonlijst bij AS Roma, maar het is goed mogelijk dat daar binnenkort verandering in komt. Zo heeft de Rode Duivel eerlijk aangegeven dat hij een overstap naar de Premier League overweegt.

Nainggolan werd de laatste tijd al meer dan één keer in verband gebracht met een overstap naar Chelsea. De nieuwbakken trainer van The BluesAntonio Conte – is een grote fan van onze landgenoot en wil hem er graag bij op Stamford Bridge.

De beenharde centrale middenvelder leek in eerste instantie niet gewonnen te zijn voor een transfer, maar blijkbaar staat hij er meer voor open dan aanvankelijk gedacht. In een gesprek met La Gazzetta dello Sport heeft Nainggolan nu aangegeven dat hij rekening houdt met een transfer.

"Ik heb laten weten wat ik wil, nu is het aan Roma"

“Ik ben nog steeds gelukkig in Rome, en in principe speel ik er ook volgend jaar nog. Maar een aanbieding van Chelsea is niet niks. Ik moet er dan ook rekening mee houden en een bod van zo’n club moet ik overwegen. Ik heb laten weten wat ik wil, nu is het afwachten wat Roma te zeggen heeft”, klinkt het in de krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties