Cantona verwelkomt Ibrahimovic op speciale wijze bij Manchester United én waarschuwt de Zweed

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Cantona verwelkomt Ibrahimovic op speciale wijze bij Manchester United én waarschuwt de Zweed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United versterkte zich onlangs met Zlatan Ibrahimovic. Een heuse toptransfer en ook United-legende Eric Cantona heeft zo zijn mening over de Zweedse aanvaller.

In zijn gekende stijl heette Cantona Ibracadabra welkom bij de Engelse recordkampioen. “Je hebt besloten om een Red te worden. Het is de beste keuze die je ooit hebt gemaakt”, aldus Cantona in een filmpje van Eurosport.

“Als je binnenwandelt in het Theatre of Dreams, als je de geesten van de legendes die er hebben gespeeld voelt, als je je eerste goal voor de Stretford end-tribune scoort, als het publiek je naam scandeert, als je hart zo hard bonst dat het uit je borstkas springt, als je voelt dat je net zoveel van de fans houdt als zij van jou… Dan zal je weten dat je eindelijk thuis bent.”

"Er kan maar één koning in Manchester zijn"

Eric Cantona

“Nog één iets: er kan maar één koning in Manchester zijn. Als je wil kan jij de prins zijn. En als je geïnteresseerd bent, dan mag je het nummer 7 aannemen. Dat is mijn welkomstgeschenk voor jou. De koning is weg, lang leve de prins”, besluit Cantona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties