Tegenstander onder de indruk van één man: "Preud'homme is uitzonderlijk"

Redactie
| 5 reacties
Tegenstander onder de indruk van één man: "Preud'homme is uitzonderlijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt dinsdag tegen FC Köpenhagen en daar zit ook een oude bekende: Tom Högli. De verdediger werd door zijn ploegmaats gevraagd wat de sterktes van Club zijn. En daar had hij een duidelijk antwoord op.

Eén naam viel direct... "Ik heb niet veel hoeven te informeren, maar ik heb iedereen wel gezegd hoezeer ik onder de indruk van Michel Preud'homme was. Hij is een uitzonderlijke trainer", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Toen hij kwam, voelde je meteen dat hij stabiliteit zou brengen. Die was wel nodig."

Högli maakte immers de magere jaren mee. "Sinds ik er in 2011 was toegekomen, kende de club alleen maar periodes van verandering en transitie. Het is misschien jammer dat ik niet langer met Preud'homme kon samenwerken en afscheid kon nemen met een prijs."

Het was er heerlijk om te leven

Tom Högli

Högli maakte echter een bewuste keuze. "Het was voor mij het juiste moment om na mijn aflopende contract in 2014 te vertrekken naar Kopenhagen. Aan mijn hele periode bij Club hou ik alleen maar positieve gevoelens over. Het was er heerlijk om te leven. Mijn zoon Wilhelm is er geboren en de club en de sfeer in het stadion waren gewoon fantastisch. Ik bekijk nog altijd wekelijks via YouTube de hoogtepunten uit de matchen van Club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties