Deze drie Belgen kunnen zich vanavond al verzekeren van CL-voetbal na Nieuwjaar
Redactie
| 1 reacties

Mertens, Carrasco en Meunier onder stoom, opletten voor De Bruyne & co

Deze drie Belgen kunnen zich vanavond al verzekeren van CL-voetbal na Nieuwjaar

Tijd voor speeldag 4 in de Champions League. Verschillende teams kunnen vandaag hun ticketje voor de 1/8e finales al boeken. En ook enkele Rode Duivels kunnen die stap zetten.

Groep A: Première voor Meunier ?

Arsenal en PSG hebben beiden 7 op 9 en staan dan wel voor moeilijke verplaatsingen naar Ludogorets en Basel, het lijkt er toch op dat beide ploegen na vanavond al zekerheid zullen hebben van de volgende ronde.

Dat zou ook goed nieuws zijn voor Thomas Meunier, die zijn kans zal krijgen. Aurier krijgt namelijk rust bij de Parijzenaars in Basel. En dan kan er aan de champagne gelurkt worden;

Groep B: Napels op zoek naar revanche

In de heenwedstrijd slikte Napoli een vermijdbare nederlaag tegen Besiktas (2-3). Mertens scoorde en lokte een strafschop uit, maar de nederlaag zinderde toch even na. Toch kan een overwinning in Turkije de Napolitanen erg dicht bij de volgend ronde brengen. Met wat geluk is er zelfs vanavond al zekerheid.

Groep C: De herkansing voor Guardiola en co

Na de 4-0 in Camp Nou is het aan Guardiola, De Bruyne en co om een en ander recht te zetten in eigen huis. Het is ook een beetje van moeten, want anders moet het nog vol aan de bak tijdens de laatste twee wedstrijden. Barcelona zit dan weer erg dicht bij de volgende ronde en kan het in Manchester afmaken.

Groep D: Carrasco bijna zegezeker

Les Colchoneros (9 pts) gaan thuis tegen Rostov gewoon de puntjes op de i zetten en met een 12 op 12 uitpakken, meteen voldoende voor de volgende ronde.

Sla dankzij ons en UNIBET alvast een heerlijke slag. Meunier, Carrasco, De Bruyne én Mertens allevier aan de winst? Dan maak je van onze gratis bonus van 60 euro al vlug meer dan 800! Speel dus zeker mee...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties