'Cristiano Ronaldo gaat akkoord met spraakmakende deal van 240 (!) miljoen euro'

Redactie
| 5 reacties
'Cristiano Ronaldo gaat akkoord met spraakmakende deal van 240 (!) miljoen euro'
Foto: © Photonews

Cristiano Ronaldo is inmiddels 31, maar de Portugees is nog lang niet versleten. Integendeel, Ronaldo is ook vandaag de dag nog steeds de absolute vedette bij Real Madrid. En dat wil het bestuur van de Spaanse topclub ook graag nog even zo houden...

Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat Ronaldo binnenkort een nieuw contract zal ondertekenen bij Real. Volgens Marca zijn de onderhandelingen tussen beide partijen nu in een vergevorderd stadium. Over enkele dagen zou er witte rook moeten zijn.

Als alles volgens plan verloopt, dan zet CR7 eerstdaags (maandag of dinsdag) zijn krabbel onder een contract dat hem tot de zomer van 2021 – Ronaldo zal dan 36 zijn - in Santiago Bernabeu moet houden. Al is de looptijd van het contract momenteel nog het enige struikelblok.

240 miljoen euro over vijf jaar

De nieuwe deal zal Ronaldo alvast geen windeieren leggen. Er wordt gefluisterd dat de Portugees de komende vijf jaar - als beide partijen het eens raken over die looptijd - in totaal zomaar eventjes een slordige 240 miljoen euro zal opstrijken. En zo zou Ronaldo uiteraard de bestbetaalde speler van Real Madrid blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties