Twijfels rond Lukaku blijven bestaan, ook in Engeland: "Hij kan de absolute top bereiken, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Twijfels rond Lukaku blijven bestaan, ook in Engeland: "Hij kan de absolute top bereiken, maar..."

Romelu Lukaku is ondertussen aan zijn vierde seizoen in loondienst van Everton bezig. Onze 23-jarige landgenoot scoorde de voorbije jaren aan de lopende band, maar toch blijven heel wat mensen twijfelen aan de spits Lukaku. Ook in Engeland is dat het geval.

“De meningen over Lukaku zijn en blijven verdeeld”, zegt Chris Beattie van Tribal Football in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Kevin Ratcliffe, de man die Everton in de jaren ’80 naar trofeeën leidde, zei al eens dat Lukaku een spits van wereldklasse zou zijn mocht hij over dezelfde intensiteit als Diego Costa beschikken. Op dit moment moet ik het daar eens mee zijn.”

Beattie ziet dat Lukaku het goed doet, maar de Brit ziet ook een manco. “Bij Romelu is het te vaak ofwel heel koud, ofwel heel warm. Het is nooit eens iets tussenin. Volgens mij kan hij de absolute top bereiken. Daar mag geen twijfel over bestaan.”

Geen excuses meer

“Maar hij is op een leeftijd gekomen waar hij constant moet presteren. Everton en Ronald Koeman stellen hem dit seizoen in staat om zich op een mooi podium te tonen. Neen, Lukaku kan geen excuses meer zoeken", besluit Beattie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties