Assistkoning van eerste amateur in belangstelling eersteklassers: "Zo hoog mogelijk is het doel, als het kan mét Beerschot"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Assistkoning van eerste amateur in belangstelling eersteklassers: "Zo hoog mogelijk is het doel, als het kan mét Beerschot"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexander Maes is op z'n 24e helemaal tot ontbolstering gekomen bij Beerschot-Wilrijk. De aanvallende middenvelder had al een voet in twaalf goals en kijkt vol ambitie vooruit. De voormalige jeugdinternational wil absoluut naar het hoogste niveau.

Die kans is er alvast, want onder meer Lierse, KV Mechelen en Kortrijk zijn naar verluidt geïnteresseerd in de assistkoning van Beerschot-Wilrijk. “Uiteraard voelt dat goed”, aldus Maes in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Je krijgt vertrouwen als je weet dat ander ploegen naar je kijken.”

Vooral op fysiek vlak zette ik bij Beerschot een enorme stap

Zeker wanneer twee van de drie geïnteresseerden niet één, maar twee reeksen hoger actief zijn. “Het is uiteraard mijn bedoeling om zo hoog mogelijk te spelen en op mijn 24e is de tijd daar rijp voor.” Toch zal hij niet zomaar vertrekken uit Antwerpen. “Als het kan, wil ik naar dat niveau groeien samen mét Beerschot.”

Hij heeft het immers erg naar zijn zin bij de Ratten. “Vooral door de manier van werken ben ik hier kunnen groeien. Hier wordt echt gericht getraind met veel intensiteit. Vooral op fysiek vlak heb ik een enorme stap gemaakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties