Eerlijke Hazard geeft Batshuayi raad: "Spelen bij Chelsea... Óf naar een andere club"

Redactie
| 0 reacties
Eerlijke Hazard geeft Batshuayi raad: "Spelen bij Chelsea... Óf naar een andere club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Chelsea lopen enkele Belgen rond, maar niet al onze landgenoten beleven een geweldig seizoen onder Antonio Conte. Neem nu bijvoorbeeld Michy Batshuayi. De aanvaller verkaste afgelopen zomer naar Stamford Bridge, maar speelt al een heel seizoen tweede viool.

Batshuayi komt onder Conte nauwelijks aan spelen toe. Diego Costa is spits nummer één en daar lijkt niet meteen verandering in te komen. Eden Hazard scheert zelf hoge toppen bij Chelsea, maar leeft ook mee met zijn maatje.

“Aan Michy kan ik enkel en alleen dezelfde raad geven als aan eender welke andere speler die te weinig aan spelen toekomt: hij moet spelen! Hij moet proberen om meer in actie te komen bij Chelsea. Óf hij moet een andere club vinden waar hij zich kan tonen”, vertelt Hazard in La Dernière Heure.

"Dit gaat Michy ook ervaring bijbrengen"

Eden Hazard

Hazard ziet ook een duidelijke reden waarom Batshuayi amper in actie komt bij Chelsea. “Sinds Michy hier speelt, heeft Diego Costa dit seizoen al heel veel doelpunten gemaakt. Daardoor heeft Michy weinig kansen gekregen.”

“Of het moeilijk is voor Michy? Dat spreekt voor zich. Als je een goed seizoen hebt doorgemaakt bij Marseille, en vervolgens weinig speelt en scoort, dan is dat niet simpel. Maar dit gaat hem ook ervaring bijbrengen. Ik kan het heel goed vinden met Michy en hoop dat hij snel weer plezier aan het voetbal kan beleven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties