Grootste actieve icoon van Engeland kondigt zijn afscheid aan
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

John Terry en Chelsea gaan eind dit seizoen uit elkaar

Grootste actieve icoon van Engeland kondigt zijn afscheid aan
Foto: © Photonews

Chelsea neemt aan het eind van dit seizoen afscheid van John Terry. Na 22 seizoenen bij de club verlaat de verdediger de Blues. Dit seizoen kwam hij al heel wat minder aan spelen toe.

Terry nam afscheid met een emotionele brief op de website van Chelsea. "Na 22 jaar is er zoveel te zeggen en zoveel mensen te bedanken. Maar de komende weken zal ik wel de tijd krijgen om daar meer over te zeggen", aldus Terry. "Ik zal ook binnenkort over mijn toekomst beslissen, maar nu wil ik eerst het team de titel helpen pakken."

Terry nam zelf de beslissing. "We hadden wel positieve gesprekken, maar na goed nagedacht te hebben, vond ik dat het tijd was om te vertrekken. Ik denk dat ik nog heel wat te bieden heb op het veld en bij Chelsea zou mijn speeltijd gelimiteerd zijn. Ik wil nog door als speler en ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging."

Bedankt!

Ook de fans kregen een dankwoord. "Ik wil elk van jullie bedanken voor de steun die ik over de jaren heen kreeg. Elke trofee die ik gewonnen heb tijdens mijn periode hier, hebben we samen gewonnen. Bedankt voor alles!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties