Kompany in selectie Rode Duivels, maar Racing Genk-talent zal teleurgesteld zijn

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 37 reacties
Kompany in selectie Rode Duivels, maar Racing Genk-talent zal teleurgesteld zijn
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Bondscoach Roberto Martinez heeft dinsdagmiddag zijn selectie bekendgemaakt voor de oefeninterland tegen Tsjechië van volgende week maandag én de WK-kwalificatiewedstrijd in Estland van komende vrijdag.

Vooraf waren er toch enkele vragen, zou iemand als Jelle Van Damme immers zijn terugkeer kunnen maken? En wat met Thomas Foket en Timothy Castagne? Die laatste solliciteerde de laatste weken nadrukkelijk naar een plek in de selectie.

De rechtsachter van Racing Genk liet er zich zelfs over uit in de media. "Ik zou bijzonder teleurgesteld zijn als ik er niet bij ben", gaf Castagne toe aan Voetbalkrant.com. Castagne zal teleurgesteld zijn aangezien hij er niet bij is. Vincent Kompany viert zijn terugkeer.

Zowel Sels als Casteels

"Ik heb hem niet geselecteerd, hij heeft zichzelf geselecteerd. Er zijn niet veel spelers die zoals hem acht wedstrijden na elkaar aankunnen na zo'n lange afwezigheid. Hij toonde ook zijn belangrijkheid voor Manchester City", aldus Martinez.

"Eden zal wel de kapiteinsband blijven dragen. Maar ik verwacht heel wat leiders en Vincent is daar één van." Verder selecteerde Martinez vier doelmannen, dus zijn Sels én Casteels erbij.

De Selectie

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties