Radja Nainggolan bijt van zich af: "Ik weet dat ik er vaak tussenzit, maar waarom zoekt men in België altijd problemen over mijn privéleven?

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 13 reacties
Radja Nainggolan bijt van zich af: "Ik weet dat ik er vaak tussenzit, maar waarom zoekt men in België altijd problemen over mijn privéleven?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan gaat over de tongen, zowel met zijn uitmuntende prestaties als zijn escapades erbuiten. Dat de aandacht in België soms te veel naar dat tweede gaat, zit de Rode Duivel dwars.

De 29-jarige Nainggolan reageerde maandagavond niet voor geschreven pers, dat deed hij dinsdag wel. Uiteraard kwam ook de heisa van de interlandbreak in maart ter sprake. Il Ninja legde tussen de wedstrijden tegen Griekenland en Rusland een positieve alcoholtest af na een nachtje stappen in Sint-Niklaas.

"Dat is voor mij verleden tijd. Mijn privéleven zit goed in elkaar, dat was een persoonlijke kwestie", aldus Nainggolan. "Ik probeer een gewoon leven te leiden, want ik ben ook maar een gewone mens. Als ik na een aantal maanden dan eens in België ben, wil ik met enkele vrienden eens iets kunnen gaan drinken. Daar is in mijn ogen niets vekeerd mee."

De Premier League niet geschikt voor mij? Ik weet het niet, ik voel me goed in Italië waar ik respect heb afgedwongen

Dat de aandacht in België te veel naar zijn privéleven gaat, stoort de Antwerpenaar. "Ik snap niet waarom er zoveel heisa over wordt gemaakt. Ik weet wel dat ik er vaak tussenzit, maar ik vind het niet nodig dat men daar altijd op ingaat. In Italië word ik beoordeeld op mijn prestaties op het veld. Hier zoekt men alleen maar problemen. En dat terwijl ik ruim 50 matchen speelde."

Een transfer naar Engeland, waar de pers voetballers nog meer op de huid zit, lijkt dan niet bepaald aangewezen voor Nainggolan. "Ik weet het niet. Ik voel me goed in Italië, waar ik respect heb afgedwongen. Waarom zou je dan moeten veranderen? Al weet je in voetbal nooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties