Ronaldinho (37) weet van geen ophouden en maakt mogelijk opmerkelijke comeback

Redactie
| 4 reacties
Ronaldinho (37) weet van geen ophouden en maakt mogelijk opmerkelijke comeback
Foto: © photonews

Hij is ondertussen al 37 jaar oud, maar de Braziliaan Ronaldinho lijkt van geen ophouden te weten. Hoewel de gewezen uitblinker van FC Barcelona bijna twee jaar geleden zijn laatste officiële wedstrijd speelde, is er nu mogelijk een opmerkelijke comeback in de maak.

Zo is Ronaldinho dezer dagen op bezoek bij de Letse club Riga FC. De Braziliaan poseerde er gewillig met een truitje van de club waar zijn naam op prijkt en dat kunnen de fans van de club nu in de wacht slepen. Het lijkt in de eerste plaats om een onschuldig bezoekje van Ronaldinho te gaan, want van een samenwerking tussen beide partijen is voorlopig geen sprake.

In gesprek

Toch meent het Letse medium Footballs te weten dat Ronaldinho en Riga in gesprek zijn over een samenwerking. Het zou straf zijn, maar het lijkt dus niet uitgesloten dat de inmiddels 37-jarige Braziliaan binnenkort opnieuw op een voetbalveld staat. Onlangs bewees Ronaldinho tijdens een galamatch dat hij nog steeds over een ge-wel-di-ge techniek beschikt. Bekijk de beelden in dit artikel.

Ronaldinho speelde tijdens zijn carrière achtereenvolgens voor Gremio, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atlético Mineiro, Queretaro en Fluminense.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties