'Hevige concurrentie bij Paris Saint-Germain, maar... Droomtransfer in de maak voor Thomas Meunier'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 63 reacties
'Hevige concurrentie bij Paris Saint-Germain, maar... Droomtransfer in de maak voor Thomas Meunier'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain toverde tijdens deze transferperiode al met miljoenen. De Franse topclub haalde Neymar binnen voor een astronomisch bedrag van 222 miljoen euro, terwijl ook Dani Alves (gratis) de ploeg kwam versterken. Maar wat met Thomas Meunier?

Hoewel Dani Alves tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen enkele keren als rechtsbuiten speelde, wordt hij vanzelfsprekend ook een concurrent voor Meunier op de rechtsachter. Slecht nieuws voor de Rode Duivel? Nu ja, ’t is maar te zien hoe je het bekijkt.

Real Madrid

Volgens het Spaanse AS zou Meunier namelijk nog steeds bovenaan het verlanglijstje van… Real Madrid staan. De Champions Leaguewinnaar dacht onlangs al een eerste keer aan de gewezen speler van Club Brugge en de interesse is nog niet van de baan.

Nu de Braziliaan Danilo naar Manchester City vertrok, heeft Real nood aan een extra rechtervleugelverdediger om de strijd aan te gaan met Dani Carvajal. Meunier, die bij PSG moet opboksen tegen Dani Alves en Serge Aurier, zou op deze manier een droomtransfer kunnen realiseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties