? Update: 'Kroketspits' krijgt zeven(!) speeldagen schorsing na trap in gezicht van ex-Anderlechtspeler en is opnieuw clubloos
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 9 reacties

Michiel Kramer trapt Alexander Büttner los in het gezicht als revanche tijdens Vitesse Arnhem - Sparta Rotterdam, contract ontbonden

? Update: 'Kroketspits' krijgt zeven(!) speeldagen schorsing na trap in gezicht van ex-Anderlechtspeler en is opnieuw clubloos
Foto: © photonews

Hij kwam dit seizoen al een paar keer in opspraak en hij heeft voorstanders en tegenstanders. Maar wat Michiel Kramer zaterdagavond uit zijn hoed toverde? Dat was van het niveau #Timtation. En dan bedoelen we: extreem dom en kinderachtig.

Update: Kramer werd door de Nederlandse voetbalbond geschorst voor liefst zeven speeldagen. Club en speler gingen daarmee akkoord, de Rotterdammers verbraken ondertussen ook al het contract van de spits. 

Michiel Kramer staat sinds dit seizoen te boek als de 'Kroketspits', nadat hij een broodje kroket had gegeten toen hij in dienst van Feyenoord was. De Rotterdammers ontbonden zijn contract, later kon hij transfervrij naar Sparta Rotterdam - het team van ex-bondscoach Dick Advocaat.

Met dat team ging hij zaterdagavond 7-0(!) onderuit bij Vitesse Arnhem. De coach schaamde zich het pleuris en niet enkel om de totale afgang of gebrek aan verdediging van de Rotterdammers, die voorlaatste staan in de stand.

Kroket!

Neen, vooral om de actie van Michiel Kramer. Die pakte uit met een bewuste trap in het aangezicht van Alexander Büttner, ex-Anderlecht. Een ongeziene actie van de Nederlandse aanvaller, die hem - uiteraard - ook op een rode kaart kwam te staan.

De reacties waren er dan ook niet naast ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties