Ciao 'Mili': de mooiste momenten van Milicevic in het shirt van Gent

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Ciao 'Mili': de mooiste momenten van Milicevic in het shirt van Gent
Foto: © photonews

Ook na het einde van zijn uitleenbeurt aan het Franse FC Metz zal Danijel Milicevic niet meer te zien zijn in een Gents shirt, dat liet Michel Louwagie alvast verstaan. We blikken terug op de mooiste momenten en doelpunten van zijn Gentse loopbaan.

Daniel Milicevic streek een half jaar voor Hein Vanhaezebrouck neer in de Ghelamco Arena en werd al snel een publiekslieveling. Vooral zijn prestaties in de echte topwedstrijden mochten gezien worden. Dat brengt ons naadloos bij zijn eerste hoogtepunt.

Maestro in play-off 1 op weg naar de titel

De Bosnisch-Servische Zwitser was immers dé man in vorm in die knotsgekke play-off 1 die AA Gent aan de allereerste titel uit de clubgeschiedenis hielp. Vooral zijn twee doelpunten in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge zullen velen bijblijven.

De droom in Lyon, fantastische Champions League-campagne

Zijn vrije trap in Lyon zette AA Gent op weg naar een onwezenlijke prestatie: overwinteren in de Champions League. Dat deed het als eerste Belgische ploeg sinds Anderlecht in dat wonderjaar met Koller en Radzinski. Voor zijn doelpunt kan je helemaal onderaan het stuk nog eens terecht.

In totaal scoorde hij drie goals in die Champions League-groepsfase, alle drie leverden ze AA Gent één of meerdere punten op.

Garantie op wereldgoals

Bekijk hieronder nog eens de mooiste en spectaculairste doelpunten van Milicevic in het shirt van Gent. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Halve retro versus Westerlo

Koning van de vrije trap in Lyon

Zijn allermooiste (volgens hemzelf)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties