Liverpool laat Shaqiri om wel heel opmerkelijke reden thuis voor CL-duel: "We hebben geruchten opgevangen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Liverpool laat Shaqiri om wel heel opmerkelijke reden thuis voor CL-duel: "We hebben geruchten opgevangen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft een wel heel opmerkelijke beslissing genomen: ze laten Xherdan Shaqiri thuis voor het Champions League-duel tegen Rode Ster Belgrado. Reden? Zijn viering met Zwitserland na zijn goal tegen Servië op het WK.

Shaqiri speelde op het WK met Zwitserland tegen Servië en scoorde in dat duel ook. Maar wat de Serviërs tegen de borst stootte was de viering die de aanvaller met Kosovaars-Albanese roots daarna in petto had.

Hij beelde met zijn handen de dubbele adelaar uit, het symbool van de Albanese vlag. En hij speelde met Kosovaarse vlaggetjes op zijn schoenen. De verhouding tussen Servië enerzijds en anderzijds Albanië en Kosovo zijn heel gevoelig. 

"Wij gaan naar de fantastische stad Belgrado als een voetbalploeg om er voetbal te spelen. We hebben ook geruchten opgevangen over de ontvangst die Shaq er zou krijgen, en al weten we niet wat er zou gebeuren, we willen alleen maar 100 procent op voetbal gefocust zijn. Shaq is er niet bij en hij aanvaardt en begrijpt dat. Hij is onze speler, we houden van hem en hij zal nog vaak voor ons spelen, maar niet dinsdag", aldus Jürgen Klopp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties