Reactie Het is welletjes geweest voor Onur Kaya: "Volgende keer aan iemand anders"

Het is welletjes geweest voor Onur Kaya: "Volgende keer aan iemand anders"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onur Kaya kon zijn voetballende kwaliteiten weer ten volle uitspelen in de laatste match van 2018 en zorgde er zo mee voor dat de punten in Mechelen bleven. Al zat er één ding hem wel dwars, namelijk die gemiste strafschop. Bij de volgende elfmeter laat hij de eer aan iemand anders.

Op de vraag of hij zich nog een strafschop ziet nemen, was Kaya klaar en duidelijk. "Neen, de volgende keer is het aan iemand anders. Dat is zo als je eenmaal mist. Ik stond wel eerste op het lijstje. Je kunt natuurlijk wel eens missen, maar bij Zulte Waregem heb ik er ook al één gemist."

Tegen Tubeke was hij overigens nog bij vele andere kansen betrokken. "In deze wedtrijd alleen had ik vier assists en twee doelpunten achter mijn naam kunnen krijgen. We hebben mooi voetbal gebracht en hadden veel kansen."

Ontspannen in Istanboel

Nu even ontspannen en dan weer knallen in 2019. "Het is tijd om eens iets anders te doen. Ik ben vijf tot negen dagen in Istanboel. In januari spelen we een keer of tien tegen Union geloof ik", lacht Kaya. "Dat is wel apart. We zijn zo goed bezig. We zijn al zeventien matchen ongeslagen. Dit moeten we vasthouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties