Beerschot Wilrijk wil Antwerp achterna gaan in 1A, voorzitter Vrancken: "Voorakkoorden met zes à zeven topspelers"
Redactie
| 82 reacties

"Beerschot Wilrijk Wilrijk heeft voorakkoorden met 6 à 7 topspelers"

Beerschot Wilrijk wil Antwerp achterna gaan in 1A, voorzitter Vrancken: "Voorakkoorden met zes à zeven topspelers"
Foto: © photonews

"Wij stijgen naar 1A, dus wij houden geen rekening meer met een 1B-scenario voor volgend seizoen", verklaart Francis Vrancken, co-voorzitter van Beerschot Wilrijk, vandaag in een spraakmakend interview. In dat opzicht bereidt de club zich al vol voor op het hoogste niveau.

"We hebben voorakkoorden met zes à zeven topspelers. Zodra onze promotie officieel is, zetten die hun handtekening onder een contract. Enkele van die spelers hebben een verleden bij Beerschot", meent Vrancken in gesprek met Het Laatste Nieuws. 

Ook naast het veld is er groot nieuws. "Er staat een nieuwe hoofdsponsor klaar als we stijgen. Die gaat drie keer meer betalen dan de huidige hoofdsponsor, zijnde mijn eigen bouwfirma DCA. In 1A moeten we ons budget fors kunnen verhogen en winstgevend worden."

"Het mag duidelijk zijn dat we geen figurantenrol willen spelen op het hoogste niveau", benadrukt de voorzitter van Beerschot Wilrijk. "Wat onze buren van Antwerp deden, snel doorstoten naar de top, is iets wat prins Abdullah en ik eveneens nastreven."

Zeker van 1A

Francis Vrancken deed in datzelfde interview nog opmerkelijke uitspraken over de onvermijdelijke veroordeling van KV Mechelen en bijgevolg de zekere promotie van Beerschot Wilrijk. (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (H) Betfirst
Beerschot Beerschot 1-0 OH Leuven OH Leuven

Nieuwste reacties