Zorgen voor Ajax in aanloop naar cruciale CL-kwartfinale tegen Juventus?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Frenkie de Jong (Ajax) onzeker voor return tegen Juventus

Zorgen voor Ajax in aanloop naar cruciale CL-kwartfinale tegen Juventus?
Foto: © photonews

Ajax is dit seizoen misschien wel dé verrassing op het Kampioenenbal. Dinsdag gaan de Amsterdammers in de terugwedstrijd van de kwartfinale op bezoek bij Juventus. Al zit coach Erik ten Hag toch met enige zorgen.

De Ajax-coach is namelijk niet zeker dat hij dinsdag in Turijn een beroep kan doen op sterspeler Frenkie de Jong. Het polyvalente jeugdproduct liep zaterdag in de overwinning tegen Excelsior een hamstringblessure op en werd uit voorzorg nog voor het halfuur naar de kant gehaald. 

Maar het is nog te vroeg om het licht op groen te zetten. "We zijn bereid om een verantwoord risico te nemen", klinkt het in diverse Nederlandse media. De Jong trainde maandag mee in Turijn, maar volgens ten Hag was het geen intensieve training. 

Geen Tagliafico

Wat wel al zeker is: Ajax kan dinsdag niet rekenen op Nicolas Tagliafico. De linksachter pakte in de heenmatch zijn derde gele kaart en is geschorst. Wellicht wordt Mouzraoui zijn vervanger, maar de Ajax-trainer kan ook schuiven met zijn pionnen en eventueel Blind of Sinkgraven op de linksback positioneren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties