Rode Duivels bevestigen transfer: "Als zo'n club komt, heb je geen extra motivatie nodig"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Thorgan Hazard speelt volgend seizoen voor Borussia Dortmund

Rode Duivels bevestigen transfer: "Als zo'n club komt, heb je geen extra motivatie nodig"
Foto: © photonews

Thorgan Hazard sloot het seizoen af tegen de ploeg waar hij volgend seizoen speelt. Daar hoeven we nu niet meer aan te twijfelen na de uitspraken van zowel Hazard als Axel Witsel na de wedstrijd Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund.

Witsel is iemand met wie ik regelmatig praat”, vertelde Hazard voor de camera’s van Eleven Sports. “Volgend seizoen zal hij er ook zijn om me te helpen, dus des te beter. Of hij me aangemoedigd heeft om te komen? Nee, dat had ik niet nodig. Als een club zoals Dortmund komt, is de motivatie er vanzelf. Het is goed dat er iemand is die ik ken daar, al ken ik nog wel anderen. Ik hoop dat mijn integratie goed zal verlopen.”

Witsel is ook tevreden dat hij er een maatje bijkrijgt. “Ik heb simpelweg tegen Thorgan gezegd dat onze speelstijl hem wel ligt. Ik ben zeker dat hij ook andere aanbiedingen had, maar ik heb hem gezegd dat hij de competitie al kent. Hij speelt hier al jaren en iedereen kent hem. Ik heb hem gezegd: haast je maar, want we hebben je nodig.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties