Liverpool deed Origi een nieuw contractvoorstel: "Heb niet het gevoel dat ik voor een dilemma sta"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Tubeke
| 0 reacties

Liverpool bood Divock Origi een contractverlenging aan

Liverpool deed Origi een nieuw contractvoorstel: "Heb niet het gevoel dat ik voor een dilemma sta"

Na enkele feestelijke dagen met Liverpool is het weer 'back to business' voor Divock 'Mr. Champions League' Origi. Weldra moet hij een keuze maken over zijn toekomst, maar eerst is er nog het tweeluik met de Rode Duivels tegen Kazachstan en Schotland.

Zijn aandeel in de halve finale en in de eindstrijd waren voor Liverpool voldoende om Divock Origi een nieuw contractvoorstel te doen. "Dat toont aan dat ze me naar waarde schatten. Na de twee matchen met de Rode Duivels gaan we dat bespreken", lichtte Divock Origi zijn toekomstplannen op de korte termijn toe in Tubeke.

Hij gaf ook wat meer uitleg over zijn goede vorm van de laatste weken. "Iedereen in de ploeg was erg blij voor mij. Ik vind het heel belangrijk om me te amuseren op het veld en op de trainingen. Als dat gebeurt dan volgen de goals vanzelf."

Je kan er natuurlijk niet naast kijken dat Origi in al die jaren bij de Reds een hobbelig parcours heeft gekend, met tal van moeilijke momenten. "Ik denk persoonlijk niet veel na over hoogtes en laagtes. Voetbal is niet het belangrijkste in het leven", relativeerde de Rode Duivel.

De druk op een transfer komt blijkbaar vooral van buitenaf. "Ik begrijp dat de mensen rondom mij veel van me verwachten en dat ze me uitgebreid willen zien spelen, maar ik heb niet het gevoel dat ik voor een dilemma (spelen vs. joker blijven, nvdr.) sta", besloot de aanvaller die voor de beslissende 0-2 tekende in de Champions League-finale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties