Thorgan Hazard: "Ik wil Eden voor de beste club ter wereld zien spelen"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 3 reacties
Thorgan Hazard: "Ik wil Eden voor de beste club ter wereld zien spelen"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Eden Hazard kan Chelsea elk moment ruilen voor Real Madrid. Broer Thorgan is alleszins in de wolken met de nakende transfer van Eden.

Volgens The Guardian hebben beide clubs namelijk een akkoord gevonden over een transfer voor iets meer dan honderd miljoen euro.

“Ik hoop voor hem dat het in orde komt”, aldus Thorgan tegenover RTBF. “Hij heeft altijd alles gegeven voor Chelsea, maar nu is het tijd voor een stap hogerop. Als de Blues het spel fair spelen, vinden ze wel een akkoord met Real. De Madrilenen hebben altijd al in zijn hart gezeten. Ik kan niet wachten om hem in een truitje van Real te zien: net als zovele anderen wil ik hem voor de beste club ter wereld zien voetballen.”

Zaterdag wordt Eden nog eens gevierd in het Koning Boudewijnstadion voor aanvang van zijn 101e cap voor de Rode Duivels. “Het is nog niet voorbij voor hem bij de Belgen. Maar ik denk niet dat hij nog héél lang voor de nationale ploeg zal spelen. We moeten er dus van genieten zolang we nog kunnen”, besloot de aanwinst van Borussia Dortmund.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties