"Iedereen gaat er gewoon vanuit dat hij zal doordoen" en "Mentale aspect is belangrijk": 'Legende' Big Rom maakte indruk, wat met de toekomst?
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 31 reacties
"Iedereen gaat er gewoon vanuit dat hij zal doordoen" en "Mentale aspect is belangrijk": 'Legende' Big Rom maakte indruk, wat met de toekomst?
Foto: © photonews

Romelu Lukaku was met twee doelpunten opnieuw erg belangrijk voor de Rode Duivels. Tot vreugde ook van zijn medespelers, die met lof zwaaien naar hun bonkige aanvaller.

Lukaku zelf bleef rustig onder de lof: "Ik probeer als spits gewoon mijn ding te doen. Het mentale aspect speelt daarbij natuurlijk zeker een rol. Maar er staan veel goede spelers rond mij, dan is het makkelijk om ruimte te vinden."

"Iedereen draagt zijn steentje bij, ook de invallers tonen hun belang. Mijn verhaal bij de Rode Duivels? Iedereen kent dat, maar we moeten nu naar de toekomst kijken. Ik wil de fans zeker bedanken voor hun steun."

Hij krijgt van iedereen vertrouwen en dat zie je eraan

Onder meer Toby Alderweireld zag Lukaku dan weer een topwedstrijd spelen: "Zijn eerste goal is alweer erg lekker ingekopt. Je ziet dat hij vertrouwen heeft en hij laat zien wat dat vertrouwen met hem doet", aldus de verdediger van de Rode Duivels.

"Hij krijgt meer en meer vertrouwen van iedereen. We hebben ook vertrouwen in hem. Dat hij zou stoppen na het EK? Iedereen binnen de ploeg gaat er gewoon vanuit dat hij zal verder doen. We zien hem doorgaan, hij is enorm belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties