Vrancken en De Camargo reageren ontgoocheld na beslissing BAS: "Deze groep verdiende Europees voetbal"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 39 reacties

Wouter Vrancken (KV Mechelen) teleurgesteld: "Deze groep verdiende Europees voetbal"

Vrancken en De Camargo reageren ontgoocheld na beslissing BAS: "Deze groep verdiende Europees voetbal"
Foto: © photonews

Het BAS heeft (definitief) beslist dat KV Mechelen volgend seizoen niet in Europa en in de bekercompetitie mag aantreden. Coach Wouter Vrancken en Igor De Camargo reageren bijzonder ontgoocheld.

Het goede nieuws is dat 'Malinwa' (zonder puntenaftrek) in 1A mag spelen, al wordt Mechelen wel uitgesloten van (Europees) bekervoetbal. "Natuurlijk is dit jammer", reageert Vrancken in HLN. "Iets wat we sportief bereikt hebben, wordt niet beloond."

"Deze groep verdiende Europees voetbal. Het is goed dat er duidelijkheid is, de onzekerheid mocht wel eens stoppen. Maar verder wil en kan ik er nu weinig over zeggen", klinkt het. 

Geen kers op de taart

Ook bij Igor De Camargo heerst er ontgoocheling, ondanks het feit dat de club wel opnieuw de opwachting in 1A mag maken. "De kers op de taart van vorig seizoen wordt ons ontnomen", zegt de ex-Rode Duivel. "Iedereen wil Europa in, dus natuurlijk is dit ontgoochelend. Erg jammer."

Bovendien vindt de aanvaller het behoorlijk onrechtvaardig. "Deze ploeg heeft niks te maken met wat er allemaal is gebeurd. Oké, misschien moet club gestraft worden. Maar toch niet sportief in een andere competitie... Maar goed, dat we zonder minpunten in 1A kunnen starten is erg belangrijk", besluit De Camargo. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties