Interview De supporters van Club Brugge hebben er vertrouwen in: "Het moet dit jaar gebeuren"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
De supporters van Club Brugge hebben er vertrouwen in: "Het moet dit jaar gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Club Brugge zijn bijzonder enthousiast. Hun team pakte zes op zes in de competitie en de transfers van Tau, Okereke, Deli en Mignolet konden al bekoren. Dinsdagavond ontvangt Club Brugge Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League.

De eerste twee wedstrijden toonden al dat de transfers van Club Brugge goed zijn en dat de vertrekkers goed zijn opgevangen. "We zijn bijzonder blij met de versterkingen en het toont aan dat het bestuur goed zijn werk doet", zegt Cyril Noel, voorzitter van de enige Waalse supportersclub. 

"Okereke liet ons al enkele schitterende dingen zien in de oefenwedstrijd tegen Sporting Lissabon op de Brugse Metten. Deli is nu al de leider van onze verdediging en zit precies al enkele seizoenen bij ons. Ook Tau was bijzonder goed tegen STVV", voegde hij eraan toe.

"De recente komst van Simon Mignolet is uiteraard de kers op de taart. We weten allemaal hoe goed hij is. De laatste jaren lukte het ons niet echt om de ideale doelman te vinden, die zoektoch mag nu stoppen. Vanavond zullen de Brugse fans normaal gezien het bestuur bedanken voor het gedane werk", zegt Noel.

Club Brugge krijgt met Dinamo Kiev wel een stevige test: "Het zal nu moeten gebeuren. Het is de eerste keer dat het echt mogelijk is om van de voorrondes door te stoten naar de Champions League. Onze kansen zijn 50/50, maar we zijn in ieder geval zelfzeker", concludeerde Noel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties