Over de fantastische seizoensstart van Club Brugge: "Club Brugge is er meer dan ooit klaar voor"
Arjen T'Sjoen
| 4 reacties

Eric Van Meir ziet dat Club Brugge fantastisch aan het nieuwe seizoen is begonnen

Over de fantastische seizoensstart van Club Brugge: "Club Brugge is er meer dan ooit klaar voor"
Foto: © photonews

Club Brugge opende het seizoen in stijl met twee overwinningen. Vanavond staat de eerste echte test op het programma tegen de Oekraïense topclub Dinamo Kiev.

Met een zes op zes heeft Club Brugge zijn start allerminst gemist in de Jupiler Pro League. Vooral afgelopen vrijdag was het bij momenten likkebaarden: "De start van Club is echt indrukwekkend", vertelt analist Eric Van Meir. "

"Club Brugge boekt resultaten en het voetbal is ook nog eens erg goed. De bedoeling van Clement en Club Brugge was om in deze periode hun elftal al klaar te hebben en dat is het geval. De nieuwkomers hebben direct hun plek gevonden in het elftal, je doet transfers om een meerwaarde te brengen en dat lijkt goed gelukt."

In de Champions League kom je geen kleine ploegen meer tegen, dit is de eerste zware test 

Dinsdagavond neemt Club Brugge het dan op tegen Dinamo Kiev. De Oekraïeners wonnen enkele weken geleden nog de Supercup van Shakhtar Donetsk en lijken ook klaar voor de confrontatie: "In de Champions League kom je geen kleine ploegen meer tegen, Dinamo Kiev is al jaren internationaal een vaste waarde en heeft ook nu weer gewoon een goede ploeg. Het zal sowieso erg zwaar worden, maar ik denk dat Club Brugge er meer dan ooit klaar voor is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties