Manchester United deelt meteen fameus pak slaag uit aan Chelsea: spitsen direct trefzeker

Eerste speeldag, eerste topper in de Premier League. Manchester United ontving Chelsea. De won makkelijk met 4-0 dankzij Rashford en Martial. De nieuwe Chelsea-coach Frank Lampard heeft nog heel wat werk.

Na een dik kwartier ging de bal al op de stip. Rashford ging neer na een contact met Zouma. De VAR bekeek de beelden nog eens, maar gaf de ref gelijk. Rashford zette de elfmeter zelf om. Zouma zou de rest van de wedstrijd nog wel wat defensieve steekjes laten vallen. Spijtig voor de Londenaren, want tot dan was Chelsea de betere ploeg.

De bezoekers raakten twee keer de lat en probeerde ook in de tweede helft de gelijkmaker te scoren. Maar ze geraakten er niet door en de nieuwe nummer 1 in de spits Martial strafte dat af. Op assist van halve Belg Pereira scoorde hij de 2-0. En twee minuten later werd het 3-0 via diezelfde Martial na een prachtige assist van Pogba.

Het werd nog een afstraffing voor Chelsea, want debutant David James scoorde de 4-0, opnieuw op pass van Pogba. Manchester United lijkt klaar voor een beter seizoen.