Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen San Marino

Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen San Marino

Roberto Martinez wil ook tegen San Marino van geen wijken weten en gaat zijn sterkst mogelijke elf vermoedelijk opstellen. Maar wat zou u doen?

Thibaut Courtois zal opnieuw in doel staan zoals steeds bij Roberto Martinez, al is het tegen San Marino misschien een leuk idee om Mignolet of een andere doelman een kans te geven. Dat zal de bondscoach echter niet doen.

Met Thorgan Hazard, Eden Hazard, Axel Witsel en Vincent Kompany zijn er verder opnieuw enkele sterkhouders niet bij dankzij blessures. Daardoor is het afwachten wie er centraal achterin tussen Alderweireld en Vertonghen zal plaatsnemen. Denayer lijkt de grootste kanshebber, maar ook Boyata of Mechele is een optie.

Speel bondscoach!

Op het middenveld zal Tielemans plaatsnemen naast De Bruyne, terwijl ook aan Meunier en Carrasco niet moet getwijfeld worden. Met Lukaku in de spits en Mertens daar in de buurt is het verder enkel afwachten wie nog voorin komt. Hans Vanaken? Dennis Praet? Adnan Januzaj? Of kiest Martinez gewoon voor Batshuayi meteen als extra diepe spits?

U mag ook uw mening geven en hieronder - door te klikken op de foto - jouw favoriete opstelling meegeven en zo ook een beetje bondscoach spelen! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties