Batshuayi was verrast dat hij aan de partij mocht beginnen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties
Batshuayi was verrast dat hij aan de partij mocht beginnen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi is een vast klant op de bank van Chelsea, maar met de Rode Duivels mocht de ex-aanvaller van Standard meteen in de basis starten. Hij bedankte de bondscoach voor het vertrouwen met twee goals.

De ontlading was groot bij Michy Batshuayi na zijn match tegen San Marino. "Ik word beloond voor mijn harde werk. Ook op het defensieve vlak, want de tegenstander heeft het ons niet makkelijk gemaakt. We hebben ze niet onderschat", verzekerde de aanvaller bij RTBF.

De drie punten zijn binnen, maar voor de wissels van Chadli en Mertens was de match van een bedenkelijk niveau. "We hebben niet het grote België gezien", gaf hij toe. "Na de pauze hebben we ons wel herpakt."

De coach heeft vertrouwen in iedereen.

Als Lukaku start tegen Schotland, dan keert Batshuayi met minstens 90 minuten in de benen terug naar Chelsea. "Ik was een beetje verrast dat ik aan de partij mocht beginnen, maar het belangrijkste was om daar goed op te reageren. Dat was ook het geval."

"De coach heeft vertrouwen in iedereen. Hij denkt geen twee keer na voor hij een speler lanceert, want hij weet dat wij die kans zullen grijpen. Dat is een goede zaak. Zo houdt hij iedereen erbij betrokken voor we aan het echte werk moeten beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties