Big Rom zit aan 49... And counting... "'t Is allemaal bonus"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Romelu Lukaku brak alweer de ban voor België

Big Rom zit aan 49... And counting... "'t Is allemaal bonus"
Foto: © photonews

Even de puntjes op de i zetten: Romelu Lukaku is en blijft de beste spits van België. Tegen San Marino kreeg hij nog rust van de bondscoach, maar tegen Schotland opende hij de score om de Rode Duivels naar een makkelijke zege te leiden.

Nummer 49 hangt tegen de netten... Dat totaal blijft maar in sneltempo stijgen. Nummer 50 tegen San Marino thuis? "Ik zet daar geen extra druk op. De dertigste was voor mij specialer (toen hij het record brak, nvdr.). Al de rest is voor mij bonus. Het is niet zo dat ik nu denk: 'Oh my god, in de thuismatch tegen San Marino moet ik nu die kaap ronden. Op het veld ben ik een killer, erbuiten chill", zegt hij in HLN

Zijn goal kwam er na een counter die ook weer een plaatsje krijgt in de schoolboekjes. "Vooral de passes van Dries en Kevin waren uitstekend. Ik moest gewoon vijftig meter 'volle bak' sprinten. We hebben getoond dat we nog steeds één van de beste counterploegen ter wereld zijn. Ik was ook blij dat ik Kevin een assist terug kon geven. Al was de afwerking moeilijker dan mijn pass."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties