Duivels zitten er toch mee in hun maag: "Heel jammer dat we geen thuismatchen gaan hebben"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 8 reacties

Toby Alderweireld vindt het jammer dat de Duivels geen eigen stadion hebben

Duivels zitten er toch mee in hun maag: "Heel jammer dat we geen thuismatchen gaan hebben"
Foto: © photonews

De supporters haalden het gisteren al aan tijdens de wedstrijd: "Nummer 1 op de wereld en geen eigen stadion..." De gevolgen van dat er geen Eurostadion kwam in Brussel begint nu pas echt te dagen.

Toby Alderweireld gaf na de laatste kwalificatiematch aan dat het leeft in de groep. "Het is zoals de bondscoach zegt: heel jammer dat we geen thuismatchen gaan hebben. We weten al tegen wie we gaan spelen. Rusland en Denemarken krijgen het thuisvoordeel. Maar goed, we moeten tegen eender welk team er staan. We moeten gewoon onze groep door geraken."

Finland of Wales wordt de derde tegenstander. Wales knikkerde de Rode Duivels in 2016 nog uit het EK. Tijd voor revanche? "Nee, daar moeten we niet mee bezig zijn. Eender wie ze ons voor de voeten werpen, moeten we aankunnen", meent Alderweireld

België trekt in ieder geval als één van de topfavorieten richting het EK. "We staan verder dan twee jaar geleden, vind ik. We zijn er in geslaagd om de ondergrens elke keer hoger te leggen. We spelen mooi voetbal en zijn efficiënt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties