Carrasco wil EK-selectie niet in gevaar brengen: "Iedereen weet wat ik erover denk"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 7 reacties

Yannick Carrasco wil terug naar Europa

Carrasco wil EK-selectie niet in gevaar brengen: "Iedereen weet wat ik erover denk"
Foto: © photonews

De bondscoach gaat het moeilijk krijgen om uit al de spelers die hij al gebruikte een evenwichtige groep van 23 te distilleren. Hij gaat harde keuzes moeten maken. Bijvoorbeeld op links, waar zowel Nacer Chadli, Thorgan Hazard en Yannick Carrasco kunnen spelen.

Carrasco kreeg zijn kans tegen Cyprus en greep die ook. Met een paar onnavolgbare acties kreeg hij het publiek op de banken. "Ik doe altijd mijn best, maar in zo'n match wil je je toch echt laten zien. Die thuissfeer is hier speciaal. Ik wil de ploeg altijd helpen."

Carrasco weet dat hij nog niet zeker is van zijn plaats in de EK-selectie. "We hebben op elke positie twee-drie goeie spelers, maar dat is ook onze sterkte. Het doet deugd dat de jongeren het ook zo goed doen. Op mijn positie is er altijd al veel concurrentie geweest."

Wat wel kan helpen is om nog zes maanden in Europa te komen spelen. "Kijk, iedereen weet wat ik daarover denk. Er zijn nog drie matchen te gaan met Dalian Yifang en dat zou ik graag mooi willen afsluiten. Daarna wil ik graag naar Europa en er is interesse. Maar ik beslis niet hé. De voorzitter is er ook nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties