Napoli-voorzitter legt spelers een monsterboete op: Mertens moet 145.000 euro ophoesten

Arjen T'Sjoen
| 9 reacties
Napoli-voorzitter legt spelers een monsterboete op: Mertens moet 145.000 euro ophoesten
Foto: © photonews

De spelers van SSC Napoli mogen zich aan een stevige boete verwachten. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport kregen alle spelers een afzonderlijke boete.

Begin november stuurde voorzitter Aurelio De Laurentiis zijn spelers op afzondering na een reeks teleurstellende resultaten. De spelers weigerden en besloten na het 1-1 gelijkspel in de UEFA Champions League tegen RB Salzburg gewoon naar huis te gaan. Volgens verschillende Italiaanse bronnen heeft de voorzitter intussen de lonen van de spelers geschorst en is hij van plan om de lonen met 25 procent te verlagen. 

Naast die verlaging kregen alle spelers een stevige boete opgelegd. De Braziliaanse centrale middenvelder moet zelfs de helft van zijn loon afstaan na een confrontatie met Edoardo De Laurentiis, de zoon van de voorzitter. In totaal gaat het om een bedrag van 2,3 miljoen euro dat de voorzitter wil ophalen.

Lorenzo Insigne moet met 350.000 euro de hoogste boete betalen. Allan (250.000), Koulibaly (230.000), Lozano (175.000) en Mertens en Manolas (145.000) moeten allemaal een groot bedrag ophoesten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties