Stijn Vreven hakt knopen door: "Vijf spelers naar de B-kern gestuurd"
Nils Wens
| 10 reacties

Sporting Lokeren stuurt vijf spelers naar de B-kern

Stijn Vreven hakt knopen door: "Vijf spelers naar de B-kern gestuurd"

Stijn Vreven, de trainer van Sporting Lokeren, had eerder al aangekondigd dat hij zijn kern kleiner wil maken om zo efficiënter en persoonlijker te kunnen trainen. Vijf spelers zijn dan ook naar de B-kern gestuurd.

De vijf spelers die de prijs betalen zijn Said, Marzo, Symons, Nzinga en Mitrea. Ze zijn allemaal naar de B-kern gestuurd. Marzo doet al een tijd niet meer mee en Symons, Nzinga en Mitrea hebben nog niet veel meegespeeld met de eerste ploeg dit seizoen. De laatstgenoemde kreeg zelfs nog geen minuten. 

Said is wel een verrassing. De 26-jarige aanvaller heeft een aantal kwaliteiten en de supporters van Lokeren hadden na zijn eerste wedstrijd hoge verwachtingen. Hij scoorde namelijk meteen twee keer bij zijn debuut in de beker van België op het veld van KSK Heist. Het moet echter gezegd worden dat Said sindsdien niet meer heeft gescoord.

Deze keuze is niet definitief. De spelers kunnen op elk moment terug in de A-kern worden opgenomen. Sporting Lokeren staat voorlopig laatste in de tweede periode en ook in het algemeen klassement bengelen ze onderin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties