🎥 Weergaloos debuut voor Håland mede dankzij assist van Thorgan Hazard
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 13 reacties

Thorgan Hazard en Erling Håland zorgen voor comeback van Dortmund

🎥 Weergaloos debuut voor Håland mede dankzij assist van Thorgan Hazard
Foto: © photonews

Bij het hervatten van de Bundesliga meteen een belangrijk moment bij Borussia Dortmund, waar ook Axel Witsel en Thorgan Hazard tussen de lijnen stonden. De spotlights waren echter voor invaller Håland, die zijn invalbeurt opluisterde met een hattrick.

Borussia Dortmund ging op bezoek bij Augsburg en daar leek het aanvankelijk fout te lopen. Doelpunten van Niederlecher in het derde kwartier en Richter vlak na rust brachten de thuisploeg 2-0 voor. Julian Brandt zorgde wel voor de snelle aansluitingstreffer, maar Niederlechner herstelde met zijn tweede treffer de marge van twee goals.

Meteen hierna werd Håland ingebracht, de 19-jarige Noor die bij Red Bull Salzburg al zo'n indruk maakte, onder andere in de Champions League tegen Genk. De aanvaller kreeg 35 minuten om het tij te keren en dat deed hij met wel zeer veel brio. Zijn eerste treffer liet niet lang op zich wachten en Sancho maakte meteen hierna de 3-3.

Dan moest het moment van Thorgan Hazard nog komen: de Rode Duivel omzeilde de thuisdoelman, maar liet het scoren over aan Håland. Die was ondertussen zo op dreef dat hij ook nog zijn hattrick vervolledigde met de 3-5. Van een droomdebuut gesproken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties