Voormalig voorzitter Barcelona: "Fout om de schuld op Setien te steken"

Voormalig voorzitter Barcelona: "Fout om de schuld op Setien te steken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Barcelona likken ze nog hun wonden na de blamage tegen Bayern München. De Spaanse media zoeken naar schuldigen, mar voormalig voorzitter Joan Gaspart denkt niet dat er iemand met een beschuldigende vinger aangewezen kan worden.

De nederlaag werd een historische nederlaag genoemd en er wordt door velen geroepen om verandering. "Het is meer een vernedering dan een simpele nederlaag," vertelde Gaspart aan Radio Marca.

"We hebben de komende maanden verkiezingen. Bartomeu kan zich niet kandidaat stellen omdat hij al twee termijnen heeft gediend", zegt Gaspart. "Ik waardeer Josep Maria, maar het is een heel moeilijk moment, je moet beslissingen nemen."

Transfers lijken er niet aan te komen. "De economische situatie laat het niet direct toe om aankopen te doen. De coach zal moeten roeien met de riemen die hij heeft."

Gaspart denkt dus ook dat Setien ontslaan niet de juiste oplossing is. "De fans wilden dat Valverde vertrok, maar beter werd het niet. Nu eisen ze het ontslag van Setien, maar dan zal het ook niet beteren. Het is fout om de schuld op Setien te steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties