Sebastiaan Bornauw: "Uitstel EK is een goede zaak voor mij"

Jens Nimmegeers
| 1 reacties
Sebastiaan Bornauw: "Uitstel EK is een goede zaak voor mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sebastiaan Bornauw is een van de namen die genoemd wordt als opvolger van Vincent Kompany. Maar voorlopig zit de verdediger van Keulen nog steeds bij de beloften.

Met Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen die het einde van hun carrière naderen en Vincent Kompany die ermee stopt, wordt het achteraan bij de Rode Duivels kijken naar potentiële vervangers. Jason Denayer en Dedryck Boyata hebben al getoond als alternatieven te kunnen dienen, maar het blijft toch vooral hopen dat een van de jongere generaties volledig doorbreekt.

Namen die vaak genoemd worden zijn dan Zinho Vanheusden en Sebastiaan Bornauw, al zijn beide nog steeds actief voor de beloften. "Als Roberte Martinez me nodig heeft, dan zal ik er staan", klinkt het strijdvaardig bij Bornauw.

In een interview met RTBF haalt Bornauw aan dat hij droomt van de Rode Duivels, maar dat hij ook nog niet op de zaken wil vooruitlopen. "Ik voel me niet te goed voor de beloften. Hier kan ik volledige wedstrijden spelen en dat helpt ook."

Door het ouder worden van de huidige generatie Rode Duivels zal Bornauw binnenkort er wel eens bij kunnen zijn. "Het uitstel van het EK is een goede zaak voor mij. Ik kan mij nog een jaar doorontwikkelen bij Keulen en meer ervaring opdoen. Al is het op zich geen doel om er dan al bij te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties