Barcelona rondt derde uitgaande transfer af en laat snelheidsduivel naar Premier League vertrekken
Jens Nimmegeers
| 18 reacties

Nelson Semedo gaat voor Wolverhampton voetballen

Barcelona rondt derde uitgaande transfer af en laat snelheidsduivel naar Premier League vertrekken

De uitverkoop bij Barcelona lijkt nu toch stilaan vorm te krijgen. Na het vertrek van Ivan Rakitic en Arturo Vidal, zijn de transfers van Luis Suarez en Nelson Semedo nu ook afgerond.

Bij die laatste twee is het nog wachten op de officiële bevestiging van de club, maar de transfers zijn wel al rond. Luis Suarez trekt naar Atlético Madrid, terwijl Nelson Semedo naar Wolverhampton trekt.

Wolverhampton, dat al heel wat Portugezen in de selectie heeft, betaalt 35 miljoen euro voor de rechtsachter van Barcelona. Semedo vervangt bij de ploeg van Leander Dendoncker de vertrokken Matt Doherty.

Nelson Semedo kwam destijds voor 35,7 miljoen euro over van Benfica. Hij speelde 124 wedstrijden voor Barcelona en kwam tot twee doelpunten en elf assists. Semedo kreeg vaak lof voor zijn offensieve impulsen, maar was ook vaak het mikpunt van kritiek vanwege zijn verdedigende prestaties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchas gracias Barcelona por darme la oportunidad de vivir el sueño de vestir esta camiseta, de jugar en camp nou, de aprender y disfrutar de los mejores del mundo. Gracias por hacerme crecer como jugador y como persona. Fueran 3 anos maravillosos que jamás olvidaré. Agradecer a mis compañeros, staff , afición y a todas las personas que me ayudaron desde que llegue hasta el dia de hoy. Os deseo la mejor suerte del mundo . Eternamente grato. Visca al Barça! 🔵🔴

Een bericht gedeeld door Nelson Semedo 🇨🇻🇵🇹 (@nelsonsemedo50) op

Op Instgram nam Semedo alvast afscheid. "Dank je Barcelona voor het geven van de kans mijn droom te leven, het shirt te dragen, in Camp Nou te spelen, te leren en te genieten van het beste in de wereld. Het waren drie jaren om nooit meer te vergeten, mijn eeuwige dank."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties